En behå i kärlekens färg

Förr i tiden hade man fått för sig att det var den röda färgen somRöd bh gjorde tjuren galen. Det var själva färgen som gjorde besten så rasande att den inte kunde kontrollera sig. Färgen ansågs vara anledningen till att djuret valde att gå till attack. I dagsläget vet vi att det inte finns någon sanning till detta påstående, men det finns fortfarande något särskilt med den röda färgen. Det väcker något i människan. Därför är det att föredra att använda sig av en röd bh om man vill väcka starka känslor hos en befintlig eller potentiell partner.

I naturen är den röda färgen ett sätt att varna. Det gäller både både flora och fauna. Men det är också en färg som lockar. Trots att en behås främsta funktion är att ge stöd åt kvinnan och hennes byst fungerar plagget även som sätt att kittla intresset hos en partner. Då är en röd bh perfekt. En röd bh ger intrycket att ägaren är eldig, passionerad och intensiv. Vem vill inte vara det?

Röd bh passar alla hudtyper

Det finns vissa färger som inte passar alla. Om man är väldigt blek kan ljusa färger på underkläder enbart förstärka detta. Om man kommer från sydligare breddgrader är risken att en behå i en mörk färg smälter in och inte gör något särskilt intryck. Rött är alltid rätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>